Много време се говореше за сериала от вселената на "Междузвездни войни" - The Mandalorian, и вече от почти месец имаме възможността да се потопим в света му.

Бебе Йода, The Mandalorian, Disney + и какво знаем за новия образ в сериала

Бебе Йода, за което всички говорят

Какво знаем за малкия представител от вида Йода от The Mandalorian

Съвсем бързо и очаквано се превърна в най-стриймвания сериал на Disney+. Интернет обаче полудя не по главния герой в сериала, когото всички познават като The Mandalorian, а по едно 50-годишно бебе.

Признаваме, че се засмяхме, когато написахме последното, защото звучи странно, но не и в света на "Междузвездни войни". Става дума за бебе Йода, което не е младата версия на познатия ни Йода, а нов вид, който също владее Силата, но има още какво да усъвършенства. 

Меметата с бебе Йода заливат социалните мрежи и не подминаха и Дуейн Джонсън. Самият той сподели снимка, на която по принцип държи новородената си дъщеря Тиана Джия, но в случая някой си е поиграл и е направил така, че Скалата да държи нашумялия персонаж от The Mandalorian.

Дуейн Джонсън, Кевин Харт, "Джуманджи: Следващо ниво" и как двамата се шегуват

Снимката, на която всички се смеят

Още от бъзиците на Дуейн Джонсън и Кевин Харт

Джонсън показа чувство за хумор и написа, че благодари на всички за добрите пожелания и че няма търпение да отведе това малко съкровище вкъщи, за да се запознае с брат си - Кевин Харт.