Дуа Липа неведнъж ни е правила съпричастни с ваканционните си настроения, споделяйки снимки в социалните мрежи от различни места по света. При това често го прави и в оскъдни бански костюми - което прави всички още по-щастливи.

Дуа Липа, пустинята в Юта и ваканцията на певицата

Всички говорят за секси банския на Дуа Липа

Певицата знае как да привлича внимание

За пореден път Дуа ни зарадва преди броени дни, когато публикува в Instagram поредица от снимки край басейна. При това заедно със своята по-малка сестра Рина. По всичко изглежда, че двете момичета се наслаждават изцяло на взаимната си компания. За което обаче има и конкретна причина - рожденият ден на Рина, с който тя отбелязва своите 21 години.

"Честит рожден ден на светлината на живота ми, моята сестра Рина. Обичам те, обичам те, обичам те... 21!",", гласи емоционалното послание на Дуа към кадрите.

Освен снимките, на които двете момичета се забавляват край басейна, Дуа Липа сподели и мил спомен от детските си години. От времето, когато Рина още е невръстно бебе, а певицата - като по-голяма сестра, нежно я прегръща и целува.

И явно близките отношения между двете сестри са се съхранили през годините. И дори сега, на снимките, те отново се смеят, прегръщат и демонстрират колко държат една на друга.

Дуа Липа, Ануар Хадид, Бела Хадид и как отбелязаха рождения ден на певицата

Как се забавляват Дуа Липа и Бела Хадид

И колко близки са си двете

Всъщност 21-годишната Рина Липа не е известна само покрай популярната си сестра. Тя се изявява и като модел и актриса. През февруари 2021 г. тя дефилира на Седмицата на модата в Милано. Участва и в фотосесии на редица модни марки, пише Hollywood Llife.