Много малко остава до президентските избори в САЩ и с всеки изминал ден излизат нови скандални разкрития за кандидатите, които целят да наклонят вота в една или друга посока. Поредното идва от Обри О'Дей - бившата любовница на Доналд Тръмп-младши.

36-годишната Обри е певица в групата Danity Kane и е участвала в риалитито "Стажантът" на Тръмп през 2011 г. Тогава и започва връзката й със сина му. "И двамата вярвахме, че сме сродни души. Често сме говорили за това", казва тя пред списание People.

Доналд младши приключва връзката им, след като жена му открива есемеси от Обри. Сега певицата открито обяви, че няма да гласува за Тръмп и направи шокиращи разкрития за други членове на семейство Тръмп в Twitter профила си.

"Дон-младши мрази баща си; Иванка е скрита лесбийка; Ерик оправяше (използваната дума на английски е много по-конкретна и вулгарна - бел.ред.) Мис Вселена на масата в заседателната зала на "Стажантът", докато беше женен", гласи туитът на Обри, който вече е изтрит. Все още стоят обаче други, които разкриват подробности за семейство Тръмп.