Безумните предложения на Доналд Тръмп за справяне с коронавируса доведоха до два типа реакции - прекалено буквалното им приемане и пълното им противопоставяне, примесено с гняв или подигравка.

Брад Пит, Доналд Тръмп, Saturday Night Live и как актьорът се подригра с американския президент

Как Брад Пит се подигра на Доналд Тръмп

Напълно заслужено

Не само обикновените американци, но и редица известни личности застанаха категорично срещу американския президент. И докато Брад Пит му се присмя, една дама с изявен стил и позиция избра друг тон на говорене.

Главният редактор на Vogue Ана Уинтър публикува своята лична позиция на сайта на изданието. В нея тя казва, че както всички нас си мечтае за връщане към нормалния живот. Но е пределно наясно, че това няма как да се случи изведнъж. Вирусът няма как просто да изчезне и ще трябва всички да се адаптираме към ситуацията.

Снимка 477523

Източник: GettyImages

Знаят го всички, освен американският президент, "който мисли, че трябва да опитаме комбинацията от пиене на дезинфектант и слънчеви лъчи". А на него Уинтър казва - "ти първи пробвай".

Доналд Тръмп, коронавирусът и инжектирането на дезинфектант

Доналд Тръмп и инжектирането на дезинфектант

Безумният план на президенат срещу пандемията

Според главния редактор на Vogue, промяната за САЩ след кризата може да бъде положителна, само ако страната има президент, на когото може да вярва. И тя очевидно е на мнение, че това не е Тръмп. Затова и призовава за промяна на следващите избори, пише Daily Mail.