Редовно преглеждаме профила на Дейвид Бекъм в социалните медии, защото почти винаги намираме по някоя страхотна снимка, която привлича вниманието ни.

Не е изключение и последният кадър, качен в Instagram страницата на бившата футболна звезда. Впечатление ни направи страхотният професионализъм, с който е реализирана черно-бялата снимка и начинът, по който изглежда Бекъм.

От текста пък разбираме, че Дейвид Бекъм е част от специална кампания на Dior, която има за цел да събере средства за подпомагане на борбата срещу рака при тийнейджърите.

Проектът The Dior Sessions е създаден от творческия директор на модния бранд Ким Джоунс и фотографът Николай фон Бисмар.

Снимката на Дейвид Бекъм, заедно с тази на много други известни личности, сред които Деми Мур, Кейт Мос, Робърт Патисън, Наоми Кембъл, е част от специална книга, която ще се продава на пазара в редица държави.

Парите, които бъдат събрани от продажбата на всеки екземпляр, отиват в помощ на организацията Teenage Cancer Trust - единственото благотворително дружество във Великобритания, което помага да бъде осигурена специализирана грижа и подкрепа на младежите, болни от рак.

"Снимките демонстрират поразителна интимност и нова гледна точка върху съвременната култура, като илюстрират невероятната обединяваща сила на модата в целия свят", пишат от Dior.