Обикновено децата на известните родители стават звезди още като малки и това е обяснимо. Когато харесваме някой актьор, да кажем, няма как да не се интересуваме и от това какъв е животът му.

Диляна Попова, Борил и новите им снимки заедно

Кой прави новата татуировка на Диляна Попова

Никой не очакваше

Нещо подобно се случва и със сина на Диляна Попова и Асен Блатечки - Борил. Този симпатяга вече е известен в социалните мрежи именно благодарение на известните си родители и по-скоро на майка си.

Красивата актриса и модел често споделя снимки със сина си, чрез които ни прави съпричастни към важни моменти от живота им. А последната ѝ публикация е по повод рождения ден на Борил.

Тя включва няколко снимки, на които двамата позират на фона на морския залез. Всъщност не са двама, а трима, защото има малко черно коте, което е ту в ръцете на Диляна, ту в малкия Борил.

"Динозавърчето ми става на 7. Обожавам го, дори когато ме ядосва! А финтифлюшката на рамото ми е Багира, намерихме я на плажа, затова е толкова черна", написа красивата Диляна.

Диляна Попова, Коко Кръстев и новата предизвикателна черно-бяла снимка

Диляна Попова пак нагорещи страстите

Този път е само по мрежести чорапи и с барета

От снимките е видно колко много прилича на баща си малкият Борил, колко артистичен е и с какво удоволствие позира. Кой знае, може пък да избере професията на известните си родители.