След излизането на документалната поредица Beckham по Netflix всички знаем доста повече не само за професионалния път на Дейвид Бекъм, но и за личните отношения и семейството му с Виктория.

Дейвид Бекъм и Ребека Лус - с колко жени е изневерявал на Виктория футболистът

1, 2 или много повече - с колко жени е изневерил на Виктория Дейвид Бекъм

Ребека Лус разкрива още някои подробности от миналото на футболиста

И все пак е ясно, че не всеки детайл от начина им на живот става публично достояние. Например фактът, че Дейвид и Виктория разполагат всеки със собствено крило в имението им Great Tew Estate в Оксфордшир, Великобритания.

Идиличният имот е закупен от двойката през 2016 г. срещу 6.15 милиона британски паунда и включва още футболно игрище, басейн и овощна градина. Там Дейвид се отдава на едно от хобитата си - пчеларството.

Според Mail Online имението е разделено на две еднакви по големина крила, като всяко има собствена кухня, спални и отделен вътрешен двор. Изданието твърди, че двете крила са така обособени, че може да направите парти в едното и никой от другото да не разбере за това.

Дали обаче Дейвид и Виктория Бекъм спят в отделни спални? Ясно е, че разполагат с такива и нищо чудно да ги използват по предназначение в моментите, когато работният им график твърде много не съвпада.

Имотът на Бекъмови в Холънд Парк, Лондон, също разполага със седем отделни спални и крило, което е използвал Бруклин Бекъм преди да се премести да живее в САЩ. Hello припомнят, че този дом пък струва 31 милиона британски паунда.