Когато говорим за звездни двойки и дълъг брак, първо се сещаме за Дейвид и Виктория Бекъм. Днес, 4 юли, Пош и Бекс отбелязват кръгла годишнина от сватбата си. Двамата си казаха "Да" на този ден преди цели 20 години, и днес изглеждат по-влюбени от тогава.

Някои определят семейство Бекъм като първата модна двойка, която успешно налага тенденции и винаги е в крак с тях. Неведнъж са ни изненадвали с модния си избор, но сякаш на тях всичко им е позволено.

Ако оставим стила на Дейвид и Виктория настрани, въпреки че ни е доста трудно, защото те буквално се преобразиха пред очите ни, двамата доказаха, че работата и семейството не са две взаимно изключващи се понятия.

Четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и Харпър са живите доказателства за това. А любимото време на родителите им е именно това, прекарано с тях. Ценен съвет за всички други майки и бащи.

Има още много какво да научим от семейство Бекъм, особено за любовта. Безспорно тя е движещата им сила, за да бъдат днес една от най-известните и влиятелни фамилии със състояние, което се оценява на повече от милиард долара. 

Дейвид Бекъм, рожденият му ден и как футболистът празнува със семейството си

Какво подари Виктория Бекъм на Дейвид за рождения му ден

Със сигурност няма да познаем

По случай годишнината си Дейвид и Виктория публикуваха постове със снимки през годините, а футболистът написа "Уау, 20 години! Виж какво създадохме. Обичам те толкова много!"