Докато Виктория Бекъм е заета да промотира новия си YouTube канал, в който дава ценни съвети за красота и мода, Дейвид Бекъм се забавлява със седемгодишната си дъщеря Харпър.

Виктория Бекъм и обственият ѝ канал в YouTube

Изненадата на Виктория Бекъм

Едно ново начинание

Бекъм качи снимка в своя Instagram профил, на която го виждаме да целува по устата малкото си момиченце. Текстът под снимката гласи, че Коледа идва и е време за каране на кънки на лед.

Макар на нас снимката да ни изглежда съвсем нормална и мила, намериха се хора, които да го "осъдят", че целува дъщеря си по устните, а не по бузата например. Това стана повод за разпалена дискусия между феновете на бившия футболист.

"Тя е дъщеря ти, защо я целуваш по устните? Това е целувка за съпругата ти", написа един потребител. Друг добави, че целувката по устните е малко неестествено действие.

"Това е прекрасна снимка на обичащ баща. Защо хората трябва да развалят нещо толкова невинно", коментира в защита на Бекъм негов верен фен.

Друг пък препоръча на всички, които смятат, че в снимката има нещо нередно, да потърсят помощ, защото са със сериозни психически проблеми.

В подкрепа на Бекъм се изказа и Ребека Варди - съпругата на нападателя на Лестър Джейми Варди.