Преди години Деми Мур успя да изненада и шокира всички, като се появи гола и бременна на корицата на Vanity Fair. 30 години по-късно Деми е решена да повтори фурора.

Тя отново е на корицата, но този път на Harper's Bazaar... и отново е без дрехи. Единственото, което Деми носи, е голяма розова, шапка. Въпреки че актрисата вече е на 56 години, тя е в отлична форма и изглежда забележително, позирайки пред обектива на фотографа Мариано Виванко.

В интервюто за изданието Деми Мур признава за някои от най-мрачните моменти от живота си, между които несъмнено попада спонтанният аборт в шестия месец, през който преминава, докато е с Аштън Къчър. Актрисата разкрива, че връзката със значително по-младия от нея Къчър не само ѝ е дала, но също така ѝ е отнела много.

Мур говори и детството си, за борбата си с пристрастяването към алкохола и успокоителните и за брака си с Брус Уилис.

Въпреки че, заглавието на корицата на Harper's Bazaar гласи "Деми разкрива всичко за октомврийския брой на списанието", актрисата всъщност разказва само малка част от истината за себе си. Жадните за информация нейни фенове обаче могат да прочетат всичко за нея и живота ѝ в автобиографията на Деми Мур "Inside Out", която в Америка излиза в в края на септември.

Според Мур, книгата ѝ е история за оцеляване, успех, предаване и издръжливост.