Преди малко повече от седмица стартира делото срещу Гуинет Полтроу, заведено от пенсионирания офталмолог Тери Сандърсън заради ски инцидент, състоял се през 2016 г.

Тери Сандерсън - човекът, който съди Гуинет Полтроу заради ски инцидент

Тери Сандерсън - човекът, който съди Гуинет Полтроу заради ски инцидент

До какви наранявания доведе сблъсъкът им

Сандърсън твърдеше, че докато е карал ски, актрисата го е връхлетяла върху него, а в резултат на сблъсъка е получил сериозни наранявания. Полтроу, разбира се, отричаше тя да е виновна за случилото се, като дори като използва децата си като свидетели по делото.

Е, то вече завърши и според съда Гуинет Полтроу е невинна. Вината за случилото се е на Тери Сандерсън, като с действията си той ѝ е причинил леки наранявания. В полза на актрисата е присъдена символичната сума от 1 долар.

Тери Сандерсън и Гуинет Полтроу след края на делото

Източник: GettyImages

Тери Сандерсън и Гуинет Полтроу след края на делото

"Чувствах, че приемането на невярно твърдение компрометира почтеността ми. Доволна съм от изхода на делото", казва още Гуинет Полтроу в официално изявление получено от People.

Адвокатът на Сандерсън пък казва, че са разочаровани от решението на съда, но подкрепят легалния процес. След края на делото се случи нещо интересно, като камерите уловиха как актрисата прошепва нещо в ухото на Тери Сандерсън.

Как Тейлър Суифт се оказа замесена в ски инцидента и съдебното дело срещу Гуинет Полтроу

Коя е другата известна личност, замесена в дело срещу Гуинет Полтроу

Когато актрисата трябва да се защитава

Според Associated Press, Полтроу му е казала "Пожелавам ти всичко хубаво", на което пък 76-годишният пенсионер е отговорил: "Благодаря ти, скъпа."