Понякога дори най-благородните каузи намират своите противници. Кой би помислил, че някой би застанал против осиновяването, но ето че и това се случва. 

Световни звезди, които са били осиновени

Световни звезди, които са били осиновени

Те са знаменитости, допринесли за промяната в обществото

Съпругата на Хю Джакман - Дебора-Лий Фърнес, беше нападната от противници на осиновяването, заради застъпничеството си за системата за приемни грижи, пише Cover Media.

Актрисата и продуцент е страстен привърженик на осиновяването. Тя и съпругът ѝ имат две осиновени деца - 20-годишен син Оскар и 15-годишната дъщеря Ава.

View this post on Instagram

on

"Много от хората, които се борят с осиновяването, наистина търсят конфронтация с мен", споделя Дебора-Лий Фърнес, признавайки, че това я е накарало да се замисли дали постъпва правилно. 

View this post on Instagram

on

Но в крайна сметка, тя остава привърженик на системата за приемни грижи, защото децата се нуждаят от този инструмент за подпомагане, нуждаят се и от домове. Затова и Дебора-Лий Фърнес се опитва да говори за убежденията си, а така привлича и вниманието на всички.

View this post on Instagram

on

Откакто е открила страстта си в тази насока, Фърнес развива активна дейност в защита и подкрепа на организации, насърчаващи правата на децата. 

Хю Джакман, Дебора-Лий Фърнес, Covid-19 и щастливият им брак

Щастлив ли е в брака Хю Джакман

И какво общо има затварянето на света заради Covid-19