"Дързост и красота" безспорно е един от най-дълголетните сапунени сериали в историята на киното. Първият му епизод е излъчен през далечната 1987 г., а на 4 януари, 2019 г. е излъчен 8 000-ят епизод.

Какво се случва с Рон Мос - актьорът, изиграл Рич Форестър в "Дързост и красота"

Какво се случва с Рич Форестър от "Дързост и красота"

Рон Мос е по-близо, отколкото сме предполагали

И въпреки всичко няма и намек за възможен край. Може би защото сериалът продължава, и след толкова години, да приковава зрителите пред малкия екран и да ги вълнува.

И тъй като "Дързост и красота" е най-гледаната сапунена опера в света, никак не е чудно, че периодично продуцентите решават снимките да се случват в различни, интересни и красиви, части от света. И така, в последното десетилетие замесените в сериала често пътуват - до Обединените арабски емирства, Париж, Амстердам, Сидни и Пулия, Италия. А в последните месеци драмата, носител на награда "Еми", добави още един печат в паспорта си.

"Andiamo!" Това на италиански означава "Хайде да тръгваме!". И това е поканата, която актьорите отправиха лично към зрителите, заминавайки за Италия през пролетта. Защото този път мястото на снимките бе Рим.

Изпълнителният продуцент и главен сценарист на сериала - Брадли Бел сподели, че освен Рим, екипът е посетил и Портофино, езерото Комо и Пулия. "Всичко това е като сбъдната мечта", каза Бел. "Сериалът е история за вечната любов, а кое е по-подходящо място от Италия, за разказване на истории за вечната любов. Така че това е много подходящ и специален фон."

А определено един от най-романтичните моменти от предстоя на екипа в Италия, бе срещата с Андреа Бочели, най-продаваният жив изпълнител на класическа музика. Специално за Торстен Кей и Катрин Кели Ланг - съответно Рич и Брук, най-дългогодишната двойка в сериала - прочутият оперен тенор изпълни известната си ария "A Te".

"Дързост и красота" е много популярен в Италия и това бе петият му снимачен процес в страната, след пътуванията до езерото Комо през 1997 г., Венеция през 1999 г., Портофино през 2002 г. и Пулия през 2012 г.

Ланг и Кей бяха придружени от Аника Ноел (Хоуп), Матю Аткинсън (Томас), Жаклин Масинес Ууд (Стефи), Скот Клифтън (Лиъм) и Лорънс Сен-Виктор (Картър).

"Далас" днес - как изглеждат звездите от филма 45 години след началото му

Как изглеждат звездите от филма "Далас" 45 години след началото му

Актьорите се срещнаха след толкова време

А дали са успели да се видят с някогашния си колега и главно действащо лице в сериала - Рон Мос, може само да гадаем. През 2022 г. актьорът, играл дълги години Рич Форестър, се премести за постоянно в Италия и по настоящем живее в стара селска къща в южната област на Пулия.