Тъй като редовно хвърляме по едно око на премиерните постановки в НАТФИЗ, любопитни какво да очакваме от обучаващите се бъдещи актьори и актриси, нямаше как да пропуснем едно име. А именно това на Дарина Радева - дъщеря на българския президент Румен Радев. 

22-годишното момиче е третокурсничка и изучава актьорско майсторство в "златния клас" на доц. д-р Пенко Господинов, както го наричат преподавателите им. Именно от профила ѝ в социалните мрежи разбираме, че Дарина е част от актьорския състав на  постановката "Дон Жуан се връща от война", чиято премиера беше преди броени дни. 

Това е първа главна роля за красавицата, която играе прелъстена и изоставена от Дон Жуан жена. С разгръщането на сюжета героинята среща отново легендарния любовник, но той дори не помни името й. Страстта обаче отново пламва между двамата и води до неочаквани обрати.

Постановката е нова адаптация на популярния съвременен британски драматург Дънкан Макмилън по Йодьон фон Хорват, а действието на пиесата се развива в Берлин непосредствено след края на Първата световна война.

В постановката участват още Даниел Кукушев, Антония Гюруди, Дарина Радева, Ивана Крумова, Йоана Димитрова, Нелли Таукчи, Ралица Попова, Силвия Болярска.

Що се отнася до Дарина Радева, от снимките, които качва в профила си в Instagram, ясно се вижда, че е една красива млада дама, която определено знае как да привлича вниманието с постовете си. А и по всичко личи, че новата главна роля ѝ пасва идеално. Следващите дати, на които можем да се убедим в таланта на Дарина на живо, са 12 и 21 октомври в Театър НАТФИЗ, сцена 47.