Миналата седмица Дара Екимова публикува в профила си в Instargam съобщение към феновете се, че се налага да отложи свое изпълнение заради здравословни проблеми.

5 нови песни от седмицата с Малума, Питър Гейбриъл, Дара Екимова, Румънеца и Енчев и Анн-Мари

5 нови песни от седмицата

Осезаемо мъжко присъствие

Сега изпълнителката отново се включи, за да актуализира информацията около себе си. Оказва се, че положението е било по-сериозно, отколкото е изглеждало първоначално и отколкото тя самата си е мислела.

"Не съм подозирала, че състоянието ми може да се окаже толкова тежко", пише Екимова, като пояснява, че е прекарала в болница последните няколко дни.

"Няма да ви лъжа, бяха трудни 5 дни и физически, и психически, но благодарение на лечението, както и подкрепата на близките ми хора, днес се чувствам много по-добре и мога да се прибера вкъщи съвсем скоро."

Дара Екимова пише още, че сега тепърва ще започне възстановяването ѝ и тя няма веднага да може да се върне към нормалния си ритъм на живот и да се качи на сцената. Ето защо пояснява, че отлага пореден концерт - този път в Бургас.

"Сега е важно повече от всякога да се погрижа за себе си, за да се върна възможно най-скоро на сцената и да се видим пак." На стори в Instagram Дара Екимова също така призова феновете си да обичат телата си и да им благодарят за всеки един миг. Все още обаче не става ясно какви точно са били здравословните ѝ проблеми.