Подкастът на актьора Дакс Шепърд - Armchair Expert, е сред най-популярните подобни предавания. Една от причините е свободата, с която говори за личните си проблеми, включително и за зависимостта си, с която успява да се пребори.

Дакс Шепърд, Armchair Expert, Spotify и сделката, с която си осигури права върху подкаста

Spotify с поредна крачка към пълна доминация

Подкастът Armchair Expert на Дакс Шепърд става част от стрийминг платформата

Тези дни Дакс беше гост на друг подкаст - този на звездата от NBA Блейк Грифин. Но макар и в качеството си на гост, той пордължава да е все така откровен, като отново се връща към проблемите с алкохола и наркотиците.

Дълго не може да преодолее срама от своето минало, но вече говори свободно на тази тема, даже споделя кога е ударил дъното.

Единият случай, към който се връща (отново) актьорът, е денят, в който разбира, че успешната кариера не може да реши всичките му проблеми. Даже напротив.

Осъзнава колко е зле положението му, докато пие в бар на летище. Сам стига до извода, че има всичко, за което е мечтаел, а се чувства "ужасно". Той вече не може да оправдае пристрастеността си с факта, че нещо му липсва, както често се случва с хората, които са зависими.

Спомня си и за гафа по време на участие в шоуто Late Night With Conan O'Brien през 2004 г. Тогава Дакс отново не е на себе си, пада от стола, обръща се и, без да иска, счупва масичката за кафе пред себе си.

Публиката се забавлява, но за него това интервю си остава "бедствие" - също както и за продуцентите на предаването, впрочем, защото го обявяват за персона нон грата.

Дакс Шепърд е "чист" от 16 години, но продължава да говори за миналото си. Защото, както споделя в своя подкаст, иска да бъде честен за пътуването си, за да помогне на други, които се борят със зависимостта, напомнят от USA Today.