Почти сме сигурни, че няма човек, използващ която и да било стрийминг платформа за слушане на музика, който да не е слушал поне един епизод на подкаст предаване.

Дакс Шепърд и инцидентът с мотор, който е претърпял

Дакс Шепърд с нов инцидент

Нови счупвания за актьора

Просто през последните години има все по-голям избор от такива предавания, а и качеството им е доста добро. Armchair Expert - подкастът на актьора Дакс Шепърд, е сред по-пополярните.

Една от причините е, че съпругът на Кристен Бел кани все известни личности като Бил Гейтс, Джон Леджънд и Салма Хайек за свои събеседници. Друга причина е, че в подкаста си Шепърд говори открито за всичко, включително за проблемите си с различни зависимости.

А в днешно време все повече хора оценяват искреността. От Variety разбираме за пореден успех за Armchair Expert. Дакс Шепърд и Моника Падман, които са продуцентите на подкаста, са подписали договор със Spotify.

И според този договор от това лято (1 юли, ако трябва да бъде по-точни) всички налични епизоди и всички бъдещи ще бъдат преместени ексклузивно в стрийминг платформата. Епизодите на Armchair Expert ще могат да се слушат само в Spotify както чрез платен абонамент, така и със свободна версия, включваща реклами.

Spotify HiFi и какво ще предложи новият абонаментен план на платформата

Spotify пак променя играта (и музиката)

Нови възможности в музикалната платформа

С този си ход стрийминг платформата прави поредна крачка към това да се превърне в тотален хегемон не само за слушане на музика, но за слушане на подкаст предавания. Преди година Spotify подписа договор с Джо Роугън и така си осигури правата върху The Joe Rogan Experience - едно от най-популярните и слушани в световен мащаб подкаст предавания.