В края на 2020 г. Дакота Джонсън ни изненада с нова своя странична дейност - марката за секс играчки и интимно здраве Maude. Тя е един от двамата й създатели заедно с Ева Гойкочеа, както и основният й инвеститор.

Maude, Дакота Джонсън и компанията за секс играчки, с която ще се занимава актрисата

Дакота Джонсън се връща към секса

Заинтригувани сме в цели 50 нюанса

Затова и няма нищо учудващо, когато видим 31-годишната актриса от "50 нюанса сиво" да рекламира презервативи и лубриканти. Това са двата нови продукта, които Maude предлагат от този месец.

"Сексуалното благополучие е фундаментално човешко право. Напълно подкрепям идеята зад Maude, защото тя се припокрива със собствените ми вярвания за сексуалното здраве", каза Джонсън през ноември 2020 г. по повод пускането на пазара на първите продукти.

Сега към секс играчките са добавени още два. Лубрикантът е от 100% естествени съставки и не съдържа парафин и парабени. Дакота гарантира, че и при производството на презервативите не са използвани вредни химикали.

За момента продуктите на Maude се доставят единствено на територията на САЩ. Затова пък скоро ще може да видим Дакота Джонсън в The Lost Daughter - драма по роман на Елена Феранте и с режисьор Маги Гиленхол.