Имаме две обяснения за новината, свързана с новото занимание на Дакота Джонсън. Първото е, че колкото и да се мъчеше да избяга от образа си в "50 нюанса сиво", тя все пак го носи по някакъв начин в себе си. Второто е, че вероятно секс играчките са новата звездна мода.

Преди месец Лили Алън обяви, че пуска своя серия играчки за възрастни. И ето че сега 31-годишната дъщеря на Мелани Грифит и Дон Джонсън се заема с бранда Maude, който произвежда продукти за сексуално здраве.

"Сексуалното благоденствие е фундаментално човешко право. Посланието на Maude е нещо, което аз много подкрепям и което кореспондира със собствените ми вярвания за сексуалното здраве", пише Дакота в пост в профила си в Instagram.

На снимката към него тя е в компанията на Ева Гойкочеа, създателка на марката. Актрисата е инвестирала в Maude, а също така ще бъде един от креативните й директори.

Извън самата новина повечето фенове на Дакота побързаха да коментират драстичната променя в прическата й. Вместо актуалните меки златисти нюанси за сезона, тя е избрала гарваново черен цвят със син отенък.