Не, естествено че не харесваме Чарлийз Терон единствено защото изглежда ослепително на големия екран от толкова много години. Симпатизираме й и защото с времето тя успя да си спечели репутацията на мъжко момиче, което само прави каскадите в екшън филмите си, като избягва да използва и дубльор в бойните сцени.

Чарлийз Терон, "Лудият Макс", Mad Max и разочарована ли е, че няма да играе Фуриоза

Как Фуриоза натъжи Шарлийз Терон

Актрисата с признание

Оказва се обаче, че по време на снимките на последния екшън филм с нейно участие, а именно The Old Guard (вече достъпен в Netflix), звездата е имала големи проблеми.

Дани Ернандес - бойният координатор на снимачната площадка, споделя пред Insider, че по време на работа Чарлийз е получила множество наранявания, някои от които са довели до по-сериозни последствия. По думите му, тя е наранила лакътя и коляното си.

Снимка 480496

Източник: Instagram / aimeespinksphotography

Най-големият проблем обаче идва, когато актрисата посреща палеца си по време на бойна сцена.

Но въпреки контузиите Чарлйз се държи мъжки, преглъща болката и продължава със снимките - оставало е съвсем малко време за завършване на проекта и не е искала да провали всичко.

Оказва се обаче, че една от контузиите е по-сериозна, отколкото си е мислела. При посещение на лекар след приключването на снимките Чарлийз научава, че за да се оправи палецът ѝ, са ѝ необходими три операции на лявата ръка.

Според Дани Ернандес, въпреки че нараняванията на Чарлийз не са били за подценяване, никой от екипа не е разбрал колко болезнени са травмите ѝ всъщност. Причината е, че тя е показала страхотен професионализъм, като е играла блестящо, без да издава какво чувства.

The Old Guard, Чарлийз Терон, Netflix и първи трейлър на филма

Чарлийз Терон е безсмъртен войн

Трейлър на The Old Guard