Мислехме си, че Чарлийз Терон няма с какво повече да ни изненада, що се отнася до прическа и цвят на косата. Носителката на Оскар ни доказа, че не сме били прави. Има, и още как.

Чарлийз Терон на 46

Чарлийз Терон в 18 факта

Защото днес някой има рожден ден

Неслучайно я наричат хамелеон, тя може да бъде винаги различна и неподражаема. Актрисата публикува две свои снимки от новия филм на Netflix - School for Good and Evil, и, честно казано, ни отвя главите.

Пухкави, обемни, яркочервени къдрици до раменете, огнена визия - такава ще е нейната героиня Лейди Лесо. А ние можем да кажем, че никога досега не сме виждали красавицата с подобна прическа.

На първата снимка Терон оправя грима си в огледалото, което закрива част от лицето ѝ. Освен невероятната ѝ коса, можем да видим, че тя е с метално сив лак. На втората снимка отново косата ѝ е акцентът на кадъра.

Зад невероятната ѝ нова визия седи дългогодишният стилист на актрисата Адир Абергел, пише Yahoo!Life. Не можем да бъдем сигурни дали тя не е с перука, но много ни се иска това да е настоящата огнена прическа на Терон.

Чарлийз Терон, овлажнителят, UV кремът и другите помощници на сияйната й кожа

Как Чарлийз Терон поддържа кожата си

Тайните й и в козметиката, и в храната

„Няма почивка за злото. Нямам търпение всички да се срещнете с лейди Лесо", написа актрисата. Ние също нямаме търпение, Чарлийз. Проверихме за дата на излизане на филма, но такава все още няма. Е, поне разбрахме, че годината ще е 2022 г.