Всички дами си имат своите ритуали за разкрасяване, но по едно си приличат - прилагат ги постоянно и това е една от причините мнозина от тях да изглеждат невероятно.

Чарлийз Терон на 46

Чарлийз Терон в 18 факта

Защото днес някой има рожден ден

Актрисата Чарлийз Терон е на 45 години, но изглежда все така безупречно както и на 20.

Оказа се, че и тя е сред дамите, които вярват, че красотата идва първо отвътре, но и държат на рутината и в процедурите за разкрасяване, и в храната. Ето как поддържа сияния си вид звездата.

Не излиза без слънцезащитен крем

Според Harper's Bazaar, Чарлийз става "наистина рано", за да подготви двете си деца за училище. А щом се събуди, просто изплаква лицето си и хваща слънцезащитния крем.

Слага овлажнител

Вечер, преди да си легне, нанася серум, околоочен крем и "много добър" овлажнител, както го определя самата актриса.

Грижата за кожата вечер е приоритет

Чарлийз обръща специално внимание на грижата за кожата преди лягане, защото тогава разполага с повече свободно време.

"Наистина се научих да се грижа за кожата си вечер, а сутрин само взимам топъл душ, измивам зъби и слагам слънцезащитен крем", уточнява тя пред Vogue.

Храни се добре

Актрисата вярва, че храната също е от огромно значение за здравия тен. Затова и набляга на суровите растителни храни.

Остаряването не е проблем

Прекрасната Чарлийз не се притеснява кой знае колко от бръчките около устата или очите си. Но споделя пред InStyle, и тя има дни, в които си казва: "Може би е време да си направя лифтинг на лицето."

Разбира се, това не означава, че не иска да остарява. "Колкото повече свикваме с мисълта, че това е нормално и е част от процеса, толкова по-лесно ще се освободим от напрежението."