Чанинг Тейтъм винаги е излъчвал мъжественост от екрана, не просто сексапил. Май ще се окаже, че и в действителност е такъв - грижовен съпруг и баща, на когото може да се разчита. За какъвто си мечтае и всяка жена.

Pussy Island, Чанинг Тейтъм, Зои Кравиц и първият й режисьорски филм

Жената, която видя в Чанинг Тейтъм повече от секси тяло

Каква роля му предложи в първия си режисьорски филм

Наскоро бившата съпруга на актьора - Джена Дюън, сподели, че наистина й е било трудно в първите месеци, след като ражда дъщеря им Евърли (8 г.).

Защото тогава Чанинг е бил в Лондон, за да се снима в "Пътят на Юпитер", а тя по същото време е трябвало да бъде на снимачната площадка на "Вещиците от Ийст Енд", но в Канада.

Според източници на TMZ, Чанинг наема частен самолет, който да транспортира съпругата му, дъщеря им, която била на шест седмици, и бавачката до канадския град Ванкувър. И не само - осигурява им прекрасен дом под наем.

В подкаста Dear Gabby Джена споделя още, че (освен всичко друго) е била и в следродилна депресия. Била е без мъжа до себе си, през деня е работила, а през нощта е кърмила бебето. Било е "пълна лудост", както самата тя казва.

Не отричаме, че много мъже биха направили същото като Чанинг Тейтъм, ако имаха възможност. Но отчитаме и факта, че и много заможни съпрузи и бащи не биха проявили такава загриженост.

Чанинг Тейтъм, Евърли и първата снимка на дъщеря си, която споделя

Какво Чанинг Тейтъм направи за първи път

Време беше

А по-важното е, че дори и разведен (от 2019 г.), звездата от "Професия: Стриптизьор" продължава да е все същият грижовен татко.