Докато в България учениците тепърва се връщат в класните стаи, в Америка Cardi B реши да си припомни тийнеджърските си години, като се върна в бившото си училище в Бронкс. А направи и страхотен жест към него.

Cardi B, Робърт Патинсън и сбъдването на тийнейджърската мечта на изпълнителката

Кой накара Cardi B да се почуства като тийнейджър

И да загуби ума и дума

Рап изпълнителка обяви, че дарява 100 000 долара на I.S. 232 The Alexander Macomb School в Морис Хайтс.

От кадри в Twitter виждаме как стотици ученици викат и аплодират, когато Cardi B изненадващо влиза в класната стая.

Видимо, носителката на Грами изглежда радостна, докато върви по пътеката измежду насъбралите се деца. Именно на тях тя обяснява, че с дарението иска да финансира различни "следучилищни дейности, може би уроци или може би нещо забавно, може би музикална програма".

"Това училище означава много за мен, повече от всяко друго, в което съм била", казва изпълнителката, припомняйки си предизвикателствата, пред които се изправя като ученичка в Бронкс.

Е, Cardi B помни и не толкова приятни преживявания - по думите ѝ е взимала "много лоши решения", като дори е била арестувана за бой с друг ученик, пише ET Online. И естествено призова децата да не повтарят нейните грешки и да приемат предизвикателствата, вместо да действат срещу тях. "Решенията, които вземате сега, са много важни", категорична е тя.

Cardi B, Tasha и делото, което певицата спечели срещу ютюбърката

Когато Cardi B те осъди да й платиш 1.25 милиона

Истинско предупреждение да не се шегуват с нея

Това не е първият път, когато Cardi B помага на родния си град Бронкс. По-рано тази година тя даде обещание да плати разходите за погребението на жертвите на пожар в жилищна сграда, който уби 17 души. Смята се, че пожарът на 9 януари е най-смъртоносният в Ню Йорк от няколко десетилетия.