Сред звездите, посетили Седмицата на модата в Париж (27 септември - 5 октомври), Cardi B определено изпъкна с екстравагантните си тоалети и събра всички погледи към себе си.

Cardi B, Седмицата на модата в Париж и тоалетите, с които певицата изненада

Cardi B превзе Седмицата на модата в Париж

Царицата на провокациите

След като посети повечето ревюта от събитието, рапърката явно е намерила време да се разходи из града и да разгледа забележителностите му.

Сред тях е била и опакованата по проект на Христо Явашев - Кристо Триумфална арка, буквално в последния ден, преди да започне разопаковането ѝ.

По този повод Cardi B сподели свои снимки пред арт-инсталацията и не скри вълнението си от това, което е видяла. "Не мога да повярвам, че имах възможността да видя инсталацията l'Arc de Triomphe Wrapped на покойните художници @christojeanneclaude в последния ѝ ден. 60 години, за да се случи, и я видях в последните ѝ часове. Никога няма да забравя този момент!"

Христо Явашев, L’Arc de Triomphe, Wrapped и кога ще видим последния проект на Кристо

Кога ще видим последния проект на Кристо

С помощта на Sotheby's

Вълнението на Cardi B е разбираемо, но това, което най-вече направи впечатление на феновете ѝ, беше отново екстравагантния ѝ зелен тоалет на Richard Quinn. Някои от тях я оприличиха на броколи и дори коментираха, че тя е единствената, която може да накара броколите да изглеждат секси.