Седмиците на модата са събития, които винаги привличат интереса ни не само заради моделите и тенденции, които се представят на подиума, но и заради засиленото присъствие на известни личности.

Ийв Джобс, Седмица на модата, Париж, Coperni и поредната модна изява на дъщерята на Стив Джобс

Какво се случва с дъщерята на Стив Джобс

И какво прави тя в Париж

От 27 септември до днес, 5 октомври, се провежда Седмицата на модата в Париж, на която се представят новостите за сезон пролет/лято 2022 г. А докато разглеждахме из социалните мрежи, впечатление ни прави присъствието на Cardi B на голяма част от събитията, като на някои е и в компанията на съпруга си Offfset.

За никого не е тайна, че певицата е фен на скъпите дрехи и аксесоари, както и на висшата мода. А в последните дни имаше възможността не само да си набележи новите придобивки за гардероба директно от първия ред, но и да демонстрира екстравагантния си стил. И не пропусна възможността да го направи.

Това е първото й публично появяване след раждането на второто дете и Cardi B се погрижи завръщането й да е забележително. Първото ревю, на което присъства, бе на Thierry Mugler. За него избра впечатляващ и доста бляскав тоалет в червено с много пайети и пера, напълно подходящ за Met Gala или пък за Бродуей.

За вечерното парти пък отново бе с впечатляваща визия, този път в черно.

Рапърката бе сред звездите и на ревюто Schiaparelli. Tози път компания й правеше и Offset и за тоалета й е трудно да намерим точните думи, с които да го опишем. Тя пък го нарече "мода тип Мария Антоанета".

За събитието на Richard Quinn изпълнителката избра бунтарска визия с кожа, капси, шипове, нестандартни очила и огромни ботуши. Е, може така да е по-скоро като рокаджийка, а не като рапърка, но пък й отива.

На събитието на Christian Louboutin Cardi B се появи в малко по-типичен за нея тоалет с анималистичен принт и дълбока цепка. И отново под ръка с любимия си мъж.

Balenciaga е една от любимите марки на изпълнителката, която дори възпя в един от хитовете си. Брандът е известен със своите нестандартни модни решения, а напълно в синхрон с тях са и тоалетите на Cardi B и Offset. Е, признаваме си, с тази шапка направо ни скри шапката...

Изпълнителката уважи и събитието на марката за бижута на Кейт Мос - Messika Paris, за което беше изцяло в лилаво. Няма как да не споменем, че всички снимки от Седмицата на модата, които Cardi B сподели в профила си в Instagram, събраха десетки милиони харесвания от последователите й.