Cardi B и Offset често ни правят съпричастни с моменти от личния си живот. Преди осем месеца двамата изпълнители съобщиха радостната вест, че са посрещнали своето второ дете - синът Уейв Сет. Въпрос на време бе да споделят и снимка на вече порасналото си дете.

Cardi B, Offset и раждането на второто им дете

Cardi B и голямата й новина

Очаквахме я

В кадрите, които сподели преди дни, гордият баща е прегърнал сина си, който пък още от малък явно умее уверено да позира пред камерата - гледа съсредоточено към обектива, докато Offset нежно го целува по главата.

Освен малкия Уейв Сет, рап изпълнителят и половинката му Cardi B, с която са заедно от 2017 г., имат и една дъщеря - Кълчър, която е вече на три години.

Offset има и три по-големи деца от три различни жени - синовете Джордан и Коди и и дъщеря Калеа Мари, припомня People.

Наскоро рапърът разкри какво е чувството да имаш толкова голямо семейство и как Cardi B приема неговите деца в интервю за Essence. "Благословия е да имаш до себе си жена, която приема без проблеми твоите деца и се отнася с тях, сякаш са нейни деца. Не превръща всичко това в проблем и е прекрасно", каза той. "Защото има хора, които влизат във връзка с някого, който вече има свои деца, и го правят с много предубеденост и негативизъм. А аз харесвам семейството си, обичам всички и бих искал винаги да запазим хармоничните си отношения."

Offset, Cardi B и къщата в Домениканската република, която рапърът й подари за рождения ден

Какво подари Offset на Cardi B

Очаквахме нещо по-оригинално

Самата Cardi B също изрази своето отношение към доведените си деца, като каза, че се надява винаги да остане близка с тях - при това точно толкова, колкото и със собствените си.