66-годишният Брус Уилис е горд баща на пет дъщери, но по всичко личи, че държи еднакво силно както на неприкосновеността на личния си живот, така и на тях. Затова и изключително рядко качва техни снимки в профилите си в социалните мрежи.

Добре че са жените около него, за да разберем какъв щастливец е в действителност. Или поне с такива впечатления оставаме от онлайн публикациите на първите дами в живота му.

Брус Уилис има две дъщери - Мейбъл (на 9 години) и Евелин (7), от настоящата си съпруга Ема Хеминг Уилис, и още три по-големи - Румър (32), Скаут (29) и Талула (27), от Деми Мур, с която се разведоха през 2000 г., напомнят от Hello!.

Румър Уилис, новите снимки на дъщерята на Брус Уилис и Деми Мур и критиките към нея

Новите предизвикателни снимки на Румър Уилис

Защо я критикуват феновете ѝ

Именно Скаут сподели по повод Денят на бащата, 21 юни, трогателна снимка в своя Instagram. На нея са той, тя и по-малката й сестра Евелин.

Настоящата съпруга на актьора също не остана по-назад и качи друга фотография, за да му честити празника. На кадрите виждаме как Ема и двете й дъщери от Брус - Евелин и Мейбъл, са го повалили на земята и го прегръщат.

И за да докаже отново, че споделя щастието на Брус Уилис от чудесните взаимоотношения с петте му дъщери и бившата му любима, два дни по-рано публикува семеен портрет.

На снимката всички стоят на една маса, включително Деми Мур, а от кадрите лъха завидна идилия.

Брус Уилис, Деми Мур и поредната доза семейни забавления

Близките отношения на Брус Уилис и Деми Мур

Не всички бивши могат да се държат по този начин

Истински щастливец е Брус Уилис.