Бруклин Бекъм и Никола Пелц бързо успяха да се превърнат в една от любимите звездни двойки - и на медиите, и на хората по света. Ние също, признаваме си, им симпатизираме и хвърляме по едно око на профилите им в Instagram, за да видим как се развива животът им.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и какво сподели синът на Дейвид Бекъм за живота си в САЩ

Новият живот на Бруклин Бекъм

Далеч от мама и тате

Така попаднахме на едно клипче в профила на Бруклин Бекъм, на което виждаме урок по готвене, заснет от Vogue, по време на който синът на Дейвид и Виктория Бекъм готви паста на годеницата си Никола Пелц.

Той сам замесва тестото за пастата и после го нарязва в домашна машинка. Към пастата Бруклин добавя броколи и сирене. Именно сиренето стана основната причина да обърнем внимание на кулинарните способности на Бекъм младши.

Оказва се, че пита от въпросното сирене струва цели три хиляди долара. То е от вида на италианското твърдо сирене Parmigiano reggianо. За направата на един килограм са необходими 16 литра краве мляко, пишат от Daily Mail. Е, признаваме си, че питата е доста голяма, но пък и цената ѝ е забележителна. Не всеки би могъл да си я позволи. Като се замислим обаче, Бруклин Бекъм не е всеки.

Както се вижда от края на видеото, Никола Пелц определено остава доволна от приготвената паста и изрази в коментар под публикацията, че го обича и това е бил най-добрият им ден.