Преди дни разбрахме, че Бруклин Бекъм е подписал договор за милиони с бранда Superdry и явно модата е попрището, в което има намерение да се развива. Годеницата му Никола Пелц пък вече е утвърден модел и така двамата имат още нещо общо помежду си.

Бруклин Бекъм, Superdry и договорът за милиони на сина на Дейвид Бекъм

Големият удар на Бруклин Бекъм

Как стана милионер

Преди няколко месеца бъдещото семейство направи голямата крачка да заживее заедно зад океана. Голяма най-вече за Бруклин, който преди това бе неразделен с родителите си, двамата си братя и сестра си. Но вече е голямо момче и отвори нова страница от живота си. Именно за нея той споделя повече пред списание HELLO!.

Бруклин не крие, че влечението му към модата е повлияно както от годеницата му, така и от неговите родители. Виктория Бекъм винаги му е давала съвети какво да облича и какво не, но той пък винаги е предпочитал да прави сам този избор. И така е преминал през "различни и интересни стилове".

А сега, когато е далеч от майка си и баща си, Бруклин признава, че не му е трудно, защото живее с най-добрия си приятел, за когото и ще се ожени. Двамата с Никола са си създали "свой малък балон" и се чувстват наистина прекрасно, не крие той.

И докато всички сме в очакване на бляскавата им сватба през следващата година, най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм разкрива, че вече са се захванали с подготовката й.

Планове за предстоящите празници обаче им е трудно да си правят, защото и двамата работят много и не знаят накъде ще ги отвее вятърът. Разбира се ще направят всичко възможно, за да бъдат заедно, както и с родителите на Пелц, за което Бекъм не крие вълнението си.