Все по-често чуваме да се казва, че 50 е новото 30. И все пак, според нас става въпрос по-скоро за изключения при някои дами - каквото и да си говорим, изключително трудно е 50-годишна жена да изглежда по-добре от 30-годишно момиче.

Колкото и усилия да полагаме за тялото се, както и добре да се грижим за него, годинките си казват своето, а малките признаци, че остаряваме, с всеки изминал ден стават все по-забележими.

Ако обаче спазваме определен хранителен режим и спортуваме редовно, можем и да изглеждаме наистина забележително, а с фигурата си да караме много млади момичета да ни завиждат.

Типичен пример за добре поддържана жена на 50+ години е Брук Шийлдс. Актрисата навършва 55 на 31 май, но за годините си изглежда наистина забележително. Преди няколко месеца тя успя да ни смае със страхотни снимки по бански, а сега отново ни показва стегнато тяло в профила си в Instagram.

Актрисата не се притеснява да демонстрира как поддържа тази съвършена фигура. Малко преди да сподели снимките си по бански, тя качи видео, в което показва една от тренировките си.

Брук Шийлдс и колко добре изглежда актрисата на 54 години

Колко секси е Брук Шийлдс на 54

Актрисата демонстрира в колко добра форма е