Брук Шийлдс е вече на 57 години и сме убедени, че има доста богат натрупан житейски опит. Пред колкото и трудности да се е изправяла в живота си обаче, с едно тя не може да се примири лесно.

Брук Шийлдс, Роуан Шийлдс и как актрисата насърчава дъщеря си в кариерното развитие

Какво се случва с дъщерята на Брук Шийлдс

Ще тръгне ли попътя на майка си

За Брук очевидно едно от най-предизвикателните неща е изпращането на дъщеря й в колежа. И е съвсем разбираемо. Все пак, за всеки родител всяка по-дълга раздяла с децата е тежко преодолимо преживяване.

Актрисата и модел обаче изобщо не се срамува да покаже и емоционалната си страна и решава да качи видео в Instagram профила си, в което документира заминаването на дъщеря си Роуан. От кадрите личи, че майката е силно разтърсена, тъй като почти през цялото време не спира да плаче.

В опита си този път да преживее отпътуването на дъщеря си към колежа по-леко, Брук предпочита да не пътува с нея чак до общежитието, а да я изпрати от къщата.

"Така че просто помахах на дъщеря си за сбогом отново като си мислех, че ще е по-лесно вторият път", споделя майката и дава кратко, но искрено обяснение за решението си да не закара момичето си до колежа:

"Просто беше твърде болезнено, не мисля, че бих могла отново да го преживея."

Явно е, че раздялата помежду им изобщо не се преодолява леко и въпреки че за момент във видеото Брук се разсмива, секунди след това заплаква отново.

Брук Шийлдс, остаряването, бръчките и оптимистичният ѝ подход към този естествен процес

Страхува ли се Брук Шийлдс от остаряването

Пример за милиони жени по света

Тя и преди е споделяла открито какво е усещането да изпрати детето си в колеж, който се намира в друг град и на не малко километри разстояние. През ноември миналата година тя гостува в американско предаване, в което го нарича "най-ужасното нещо, което съм преживявала в живота си".