Бритни Спиърс винаги е успявала да провокира, обърка и държи в напрежение феновете си. Няколко седмици след като певицата изненада последователите си в социалните мрежи с новината, че двамата със Сам Асгари са се оженили, тя интензивно започна да качва снимки от красивата им церемония, като ни позволи да надникнем в този специален ден. 

Бритни Спиърс, Сам Асгари, Джейсън Александър, първи снимки от сватбата им и кой присъства на нея

Кой се опита да провали сватбата на Бритни Спиърс

Неочаквани гости

Събитието, състояло се на 9 юни в Лос Анджелис, събра над 60 гости, включително техни приятели знаменитости, като Селена Гомес, Мадона, Парис Хилтън, Донатела Версаче и Дрю Баримор.

Не мина много от щедрите разкрития на Бритни и наскоро изпълнителката на "Toxic" изтри акаунта си в Instagram и то без никакво предупреждение или причина да го направи. Профилът й сега гласи: "Съжаляваме, тази страница не е налична."

Снимка 577388

Източник: Instagram / britneyspears

Бритни преди това деактивира акаунта си в Instagram без предупреждение на 16 март. Тя се върна два дни по-късно сякаш нищо не се е случило.

Миналата седмица майката на Спиърс Лин сподели публикация за сватбата на дъщеря си, на която не беше поканена.

Коментирайки една от сватбените снимки на Бритни, която включва целувка на певицата и Асгари на балкона, Лин написа: "Изглеждаш лъчезарна и толкова щастлива! Вашата сватба е мечтаната сватба. И да я направиш у дома си я прави толкова сантиментална и специална. Много се радвам за теб! Обичам те."

Не последва обратна връзка от Бритни след коментара на майка ѝ, но случайно или не, няколко дни след това певицата изтри профила си в Instagram. Да видим след колко дни ще се завърне този път. 

Бритни Спиърс, Сам Асгари и подписали ли са двамата предбрачен договор

Имат ли предбрачен договор Бритни Спиърс и Сам Асгари

На любовта само не може да се вярва

От Independent припомнят, че през ноември 2021 г. в публикация, която по-късно Бритни Спиърс изтри, певицата заяви, че майка ѝ, макар винаги да е предпочитала да стои в сянката на скандалната история около попечителството на дъщеря си, е пряко свързана с натиска над Бритни от първия ден.

Лин Спиърс

Източник: GettyImages

Лин Спиърс

"Най-опасното животно в света е мълчаливата усмихната жена. Може би баща ми е започнал настойничество над мен преди 13 години, но мнозина не знаят, че майка ми му е дала тази идея. Никога няма да върна тези години назад... Тя тайно съсипа живота ми", написа тогава Бритни Спиърс. По всичко личи, че двете не са успели да изгладят отношенията си.