Животът на Бритни Спиърс със сигурност не е от най-леките. Тя успя да се отърве от обидното попечителство на баща си, което изтърпя в продължение на 13 години, през 2021 г. Година по-късно се омъжи и всички очакваха Бритни да е щастлива и да зарадва феновете с нова музика.

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

Настъпи ли окончателният край за Бритни Спиърс и Сам Асгари

След само 14 месеца брак

Това лято обаче стана ясно, че 41-годишната певица се разделя със съпруга си Сам Асгари. Очевидно Бритни отново не откри сродна душа и подкрепа, и отново е сама срещу света. От Instagram публикациите й пък можем да съдим и за разклатеното й психическо състояние.

На фона на всичко това тя публикува поредното си видео с танци, като този път в двете си ръце държи големи кухненски ножове. Самият танц не изглежда като най-безопасната физическа активност, а последователите й имат основание да се притесняват.

Още през май тази година светският сайт TMZ писа, че Бритни Спиърс е развива странна мания по ножовете и че те трябва да бъдат държани далеч от нея. Според медията тя е откривала някаква сигурност в ножовете в периода, когато все още е била под "попечителството" на баща си Джейми Спиърс.