Личният живот на Бритни Спиърс е изпълнен с не по-малко възходи и падения от музикалната й кариера. И докато в професионален план лежи по-скоро на стари лаври, то в семеен винаги има по нещо интересно, с което да си спечели внимание.

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Пред раздяла ли са Бритни Спиърс и Сам Асгари

Истината се крие в детайлите

От известно време насам се говори, че певицата и настоящият й приятел Сам Асгари са пред раздяла. Истината на този етап си знаят само двамата. Факт е обаче, че Спиърс преживява една друга тежка раздяла - тази със синовете си Джейдън и Престън.

Тези дни стана ясно, че бащата на момчетата Кевин Федърлайн е изявил желание те да заживеят с него в Хавай, а майка им е дала своето съгласие. Това бе потвърдено от адвоката на бившия съпруг на певицата, цитиран от People. 

По думите му, това е страхотна възможност за Федърлайн и настоящата му съпруга, а и двете момчета имат желанието да напуснат Лос Анджелис, където винаги са обект на внимание заради популярната си майка. И явно Бритни също е осъзнала, че това е по-доброто решение за децата си.

По-малкият й син Джейдън преди няколко месеца призна в интервю за Daily Mail за сложните отношения на него и брат му с майка им. Той заяви, че в даден момент те със сигурност ще се поправят, но за да се случи това тя трябва да се закрепи психически. 

Бритни Спиърс, Сам Асгари, избягалото куче Порша и обажданията на феновете в полицията

Поредни неприятности в семейството на Бритни Спиърс

Ето откъде идват този път

Сега Джейдън ще изкара последната си година в гимназията дистанционно, а батко му Престън ще завърши преди преместването в Хавай. Там двамата ще заживеят с двете момичета на баща си от настоящия му брак. А когато Бритни стъпи отново на краката си, синовете й не изключват да се върнат при нея.