Че са щастливи за майка си и единствено ѝ пожелават страхотно бъдеще със съпруга ѝ Сам, двамата сина на Бритни Спиърс се опитаха да убедят всички, на които им направи впечатление отсъствието им на сватбата.

Кевин Федерлайн, Бритни Спиърс и защо не е взел отношение към попечителството на певицата

Бившият съпруг на Бритни Спиърс си призна

Защо не е помогнал в най-трудния за нея момент

А то нямаше как да не остане незабелязано. Но едва ден преди щастливия повод на Бритни Спиърс и Сам Асгари момчетата споделиха, че няма да отидат на събитието. Каква е причината за това решение, Джейдън Джеймс (15 г.), по-малкият от децата, обяснява в последното си интервю за Daily Mail.

Най-напред уточняваме, че решението с Шон Престън (16 г.) - по-големият му брат, да не присъстват на сватбата, двамата са взели заедно.

Снимка 586343

Източник: GettyImages

"По това време просто не беше подходящ момент да отидем. Но не казвам, че не съм щастлив за нея", споделя Джейдън. Той допълва, че се радва и за майка си, и за новия ѝ съпруг, но тъй като тя не е поканила цялото си семейство на специалния ден, просто е нямало как ситуацията да приключи добре.

Да си признаем, разбираме позицията на Джейдън, тъй като както знаем, Бритни Спиърс все още е в обтегнати отношения с родителите си, както и с брат си и сестра си. По тази тема момчето също разказа в интервюто си какво мисли.

Според него бащата на Бритни, Джейми Спиърс, не е лош човек и не заслужава лошо отношение, тъй като преди години наистина е искал просто да остави дъщеря си да преследва мечтата си да стане звезда. Но признава, че от друга страна попечителството е продължило твърде дълго, а Лин Спиърс, майката на Бритни, не се е намесила навреме в цялата ситуация.

А че Бритни е била или пък сега е лоша майка, Джейдън не казва нито веднъж в интервюто. И личи, че я е грижа за момчетата ѝ, тъй като почти веднага след излизането на интервюто тя публикува пост в Instagram профила си. В него тя изразява безкрайната си обич към тях и надеждата един ден да се срещнат лице в лице и да изгладят проблемите.

Бритни Спиърс, Instagram, Twitter и как певицата изтри акаунта си в социалната мрежа

Мистерия около Бритни Спиърс

Никой не очакваше това от нея

Въпреки това обаче не забравя да спомене, че попечителството на баща ѝ ѝ е оставило трайна следа и е повлияло и на ролята ѝ на майка. Накрая Бритни заявява твърдо, че ако синовете ѝ не могат да приемат травмиращите преживявания, през които е трябвало самата тя да премине заради родителите си, в такъв случай, за съжаление, да - провалила се е като майка.