За никого не е тайна че Брадли Купър има изключително силна връзка с майка си - толкова, че често присъства на филмовите награди заедно с него. Живеят и в една къща, и очевидно са си истински близки.

Глория Кампано, майката на Купър, е почти на 80 години. Затова той предприема абсолютно всички мерки, за да гарантира, че тя няма да бъде изложена на COVID-19. 

Припомняме, че актьорът загуби баща си от рак на белия дроб през 2011 г., факт, който още повече го сближила с майка му. Затова и прекарва месеци, скрит в къщата си, в отчаяно желание да я предпази.

"Аз съм с дъщеря си, майка си и двете си кучета и не сме напускали къщата", обяснява Брадли Купър пред Interview. А за щастие на всички, къщата има и заден двор.

Снимка 494439

Източник: GettyImages

По време на изолацията той прави всичко възможно да се забавлява и с дъщеря си. Холивудският актьор има тригодишна дъщеря Леа от бившата си съпруга – моделът Ирина Шейк, с която се разделиха през 2019 г. след четиригодишна връзка. И Брадли отново се превърна в един от най-желаните холивудски ергени, пише Mirror.

Дженифър Гарнър, Брадли Купър и срещата им на плажа

Колко близки са си Брадли Купър и Дженифър Гарнър

Дълго приятелство или нещо повече

Наскоро той бе забелязан на плажа в Малибу с Дженифър Гарнър и дъщеря му Леа. Актрисата, която има три деца от бившия си съпруг Бен Афлек, също е необвързана, след като се раздели и с бизнесмена Джон Милър. 

Но дали ще излезе нещо от тази среща, все още никой не знае.