След последните тежки обвинения, които отправи Анджелина Джоли към Брад Пит, си мислехме, че ще мине доста време преди да се появи някаква новина за него в медийното пространство.

Брад Пит, Le Domaine Skincare, новата марка козметика и как актьорът се грижи за кожата си

Брад Пит има на какво да научи мъжете

Новото проприще на актьора

Все пак актрисата подаде правни документи, в които твърди, че при един от полетите им Брад Пит физически е нападнал пиян нея и децата им, което я кара да подаде и молба за развод по-късно. Според адвокатите ѝ той е малтретирал вербално нея и децата, като по време на пътуването е изливал и алкохол върху семейството.

Още тогава Брад Пит побърза да отрече обвиненията. Източник, близък до актьора, каза пред BBC, че твърденията на Джоли са неверни.

И докато се изяснят кой крив кой прав, Брад Пит ангажира вниманието с важен за него проект. А именно реновирнето на старото звукозаписно студио в имението Chateau Miraval на двойката във Франция. Вила, която се оказа и една от многото ябълки на раздора между двамата.

Що се отнася до легендарно звукозаписно студио, то е върнато към живот, отчасти благодарение на Брад Пит. Studio Miraval, което се намира на обширната територия на френската вила, е мястото, където са записани някои от най-емлематичните парчета на някои от най-известните групи, включително на "The Wall" на Pink Floyd и "Careless Whisper" на WHAM.

Пред Billboard Брад Пит и френският продуцент Деймиън Куинтард, с когото актьорът работи по реновирането, разказват, че студиото, използвано от AC/DC, The Cure, Елтън Джон и Стинг, е напълно обновено.

Двамата определят Studio Miraval като свръх модерно пространство, макар да е построено още през 1977 г. от тогавашния си собственик - френския джаз пианист Жак Лусие.

Когато Пит и Джоли влизат във владение на вилата през 2008 г., студиото, включително всички инструменти и допълнително оборудване, остават на тяхно разположение.

Едва миналата година обаче Брад решава, че разполага с необходимото време за неговото реставриране. "Винаги съм имал планове. Има страхотна история - затова изчаквах, докато не съм сигурен, че ще направя нещо наистина специално", разкрива той пред Billboard.

31-годишният Деймиън Куинтард се оказва точно това специално нещо за актьора, който признава, че е "въпрос на инстинкт" да наеме продуцента за работата.

"Като френски продуцент, това студио е свещен граал за мен. Studio Miraval е едно от тези легендарни, емблематични студиа. Но едва когато дойдох тук, разбрах колко дълбоки са корените му всъщност", разкрива Куинтард.

За двамата с Брад Пит е било важно да запазят цялата аналогова технология, но и да включат и най-добрата цифрова апаратура на нашето време.

Анджелина Джоли, Брад Пит, Miraval и новите обвинения, които отправи актрисата към бившия си

Брад Пит и Анджелина Джоли - новите Джони Деп и Амбър Хърд

Тежките обвинения на актрисата

А що се отнася до напътствията на Брад Пит към продуцента, те са били в посока "нека направим убежище, в което артистите да влизат и да реализират с душа своите проекти". Защото целта им не е била да направят ново студио, а да почетат наследството на старото.