Брад Пит участва в телевизионното шоу Celebrity IOU, в чиито рамки знаменитости се заемат с ремонта на жилищата на свои близки. 56-годишният актьор решава да изненада своя дългогодишна колежка и приятелка Джейн Блек, като направи гаража ѝ удобно и приятно помещение, където да посреща гости.

Брад Пит, Анджелина Джоли и споразумението, което постигнаха за децата си

Споразумението, което постигнаха Брад и Анджелина

Какви промени ще настъпят

Не сме изненадани от решението на Брад Пит да участва в подобен тип предаване, защото актьорът неведнъж е споделял в интервюта, че актьорството е неговата професия, но архитектурата и интериорният дизайн са неговата истинска страст. През 2009 г. Брад Пит помага за изграждането на хотел в Дубай, а през 2012 г. той пусна своя дизайнерска линия мебели в сътрудничество с Франк Поларо.

От публикуваните видеа в YouTube виждаме, че след приключването на ремонта Брад Пит е искрено развълнуван и едвам сдържа сълзите си. По всичко личи, че актьорът е вложил цялата си енергия в проекта и държи да изпипа и най-малкия детайл.

"Възможно е да се разплача в телевизионно предаване. Засега не мога да преценя какво ще означава това за нея и за всички хора, на които тя помага. Тя е много ценен човек за мен", споделя актьорът.

От реакцията на Джейн Блек пък разбираме, че работата на Брад Пит искрено ѝ допада. Гримьорката признава, че е изумена и много благодарна на своя приятел за всичко, което е направил за нея. Да си признаем - и то без да преувеличаваме ни най-малко, актьорът наистина се е справил блестящо.