В последните седмици Брад Пит отново премина в отбора на необвързаните. Дори се появиха подозренията, че отношенията му с младата и красива Никол Потуралски никога не са били такива, каквито всички предполагахме - страстни и любовни.

Брад Пит, Никол Потуралски и разделили ли са се актьорът и моделът

Това ли е краят за Брад и Никол

Да или не

Връзката на актьора обаче стана топ новина в световните медии и това никак не се хареса на Анджелина Джоли, която в последно време се е отдала само и единствено на грижите за шестте си деца. Но сега изглежда има лека промяна между нея и бившия й съпруг.

Преди дни стана ясно, че Пит е посетил имението на Джоли в Лос Анджелис, което тя обитава с децата им. Причината за срещата очи в очи е продължаващият вече четири години развод на двойката, за който явно и те, и ние, сме загубили надежда, че скоро ще стигне до някакъв финал.

Снимка 477056

Източник: GettyImages

Според New Idea, подлите номерца не спират. Докато Анджелина продължава да държи на пълно попечителство над децата и ужасно висока издръжка за тях, преди месеци Брад е извадил сериозна сума, за да наеме най-добрите адвокати в Лос Анджелис. А основната му идея е била да не може след това Джоли да разчита на техните услуги срещу него, защото би било конфликт на интереси.

Основната част от съдебното дело се води без присъствието на двете страни, а чрез упълномощени да ги представят адвокати. И докато всичко продължава прекалено дълго, Брад се опитва да умилостиви непреклонната Анджелина извън съдебната зала, за да стигнат до някакво разумно и за двамата споразумение, което да е в полза най-вече на децата им, предава The Sun.

Брад Пит, Анджелина Джоли и искането на актьора за 50/50 попечителство над децата

Трудни времена за Брад и Анджелина

Дано всичко приключи добре

Според актьора, тази "грозна" съдебна битка вече се проточва прекалено дълго. Затова и се опитва по всякакъв начин да убеди все още законната си съпруга, че заслужава двамата заедно да отглеждат децата си, макар и не като истинско семейство. А дали това, че срещата му с Джоли бе предшествана от новината, че се е разделил с Никол Потуралски е просто случайност или не, можем само да предполагаме...