В последните седмици и месеци Анджелина Джоли е засичана през няколко дни да пазарува и да обикаля по сладкарници и увеселителни паркове с децата си. В очите на мнозина това вероятно я прави супер майка, която въпреки всички останали ангажименти отделя достатъчно време и за наследниците си. Но Брад Пит не мисли точно така...

Разводът на звездното семейство все още не е приключил и хлапетата са при майка си, която се грижи за тях през почти цялото време. А желанието й да угажда на всички техни прищявки и постоянно да харчат пари за забавления не среща одобрението на другия родител.

Според Пит, Анджелина ще възпита един разглезени деца, които са свикнали да получават всичко, което искат. Актрисата може и да предпочита по-евтините магазини, но купува всевъзможни играчки и непотребни вещи, следвайки своите виждания за това как да бъде майка.

Анджелина Джоли, шестте деца на актрисата и една неочаквана поява

Как Анджелина Джоли дразни Брад Пит

Нова стратегия

Приближени на актьора споделят мнението му, че Джоли се чувства гузна заради развода и иска да изкупи вината си, зачерквайки думата "не" от речника си, когато става дума за децата и техните желания. Но пък Брад, който е работил здраво за името и състоянието си, не иска те да смятат, че всичко в този живот ще им идва даром, пише Hollywood Life.