Сагата с развода на Брад Пит и Анджелина Джоли се проточи твърде дълго. Ние не спираме да се чудим кога най-сетне ще подпишат бракоразводното решение, а и за тях двамата нямаме съмнение, че вече доста им е омръзнало.

По последна информация, актьорите са поискали от съда да ги обяви за официално необвързани още преди финалното дело по развода. Това става скоро след като двамата постигнаха съгласие за попечителството на децата си и оставиха адвокатите им да уредят финансовата част на раздялата, която никак не е зa подценяване, когато имаш тяхното състояние.

Снимка 413157

Източник: GettyImages

Но явно някой и друг милион повече или по-малко не е от такова значение за Брад и Анджелина. Или поне не толкова, колкото двамата най-сетне да влязат в графата необвързани и да се избавят от семейния си статус.

Явно много искат да скъсат всякаква връзка помежду си, била тя фиктивна и само на документи, за дa могат да започнат нов живот и никой да не ги съди за постъпките им. Пит, например, бе критикуван заради предполагаемата си връзка с Чарлийз Терон, започнала преди да е завършил развода му, пише Page Six.

Брад Пит, Анджелина Джоли и защо не харесва как актрисата възпитава децата им

За какво Брад Пит обвинява Анджелина Джоли

Отново децата са в центъра

Дали съдът ще одобри желанието на актьорите, или ще трябва да почакат до финализирането на развода, предстои да разберем. Сигурно е обаче, че Брад и Анджелина ще останат завинаги свързани - най-малкото заради децата си, но и заради общия винарски бизнес.