Ако не бяха социалните мрежи, сигурно нямаше да ги има и предизвикателствата, които се зараждат в тях. Това, което беляза последните няколко седмици, се нарича #bottlecapchallenge.

Кендъл Дженър, Хейли Бийбър и едно секси #bottlecapchallenge

Кендъл Дженър, Хейли Бийбър и доза секси #bottlecapchallenge

Предизвикателството с капачката продължава

Много хора качват видеа как изпълняват предизвикателството, а в това число и доста известни личности, което лично нас малко ни изненада. Всичко започна с перфектното изпълнение на Джейсън Стейтъм, който ни накара да мислим, че по-добре не може и да бъде.

Е, грешали сме, защото изпълнението на Кендъл Дженър доказа, че може. Разбира се, тя се отдалечава от "класическото" изпълнение, но пък ефективността далеч не страда от това. Понеже прекарваме доста време в социалните мрежи, забелязахме, че и доста футболисти са се впуснали в #bottlecapchallenge.

Ники Илиев, #bottlecapchallenge и перфектното изпълнение на предизвикателството

Ники Илиев и #bottlecapchallenge

Още едно добро изпълнение

Впечатление ни направиха четирима. Първият, разбира се, е Димитър Бербатов. Вече говорихме за него и това как скри капачката на претендентите си.

Вторият е Златан Ибрахимович, който е известен с акробатичните си изпълнения на терена. За #bottlecapchallenge той отново показа, че си го бива. И естествено, не пропусна да предизвика колегата си от Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Именно Погба е третият футболист, който ни привлече вниманието. Той обаче реши да усложни предизвикателството, добавяйки още една бутилка.

Четвъртият е Серхио Рамос. При него осветлението е като в дискотека, а изпълнението на #bottlecapchallenge доста по-различно - вместо с крак, Рамос отвъртя капачката на шишето с... език.