От миналата седмица насам социалните мрежи буквално са полудели по #bottlecapchallenge. Всички се чувстват длъжни да опитат и креативността в опитите става все по-голяма.

Джейсън Стейтъм, #bottlecapchallenge и специалното умение на актьора

Специалното умение на Джейсън Стейтъм

Хем му се радваме, хем ни хваща страх

Първоначално във въпросното предизвикателство се включваха основно мъже, но от няколко дни се наблюдава, че и дамите проявяват все по-голям интерес. 

Типичен пример за перфектно изпълнение на #bottlecapchallenge, което не само направиха много успешно, но и страшно секси, са Хейли Бийбър и Кендъл Дженър.

Димитър Бербатов, #bottlecapchallenge и как футболистът изпълни предизвикателството

Димитър Бербатов и #bottlecapchallenge

Футболистът зададе нов стандарт при изпълнението

Всичко започна от Джъстин Бийбър, който изпълни предизвикателството перфектно, но не пропусна да номинира Том Круз и съпругата си Хейли. И докато Том Круз очевидно няма време да се занимава с глупости в социалните медии, то Хейли веднага се включи в играта на Джъстин.

Тя пусна клипче в профила си в Instagram, на което се вижда как успява да отвърти капачката на бутилка в движение, докато минава покрай нея, качена на нещо като бъги.

След като успешно изпълни предизвикателството, Хейли от своя страна номинира Джъстин Скай и Кендъл Дженър. И докато Скай все още не е демонстрирала уменията си, то Кендъл Дженър изпълни предизвикателството дори още по-секси от Хейли.

Кендъл пусна клипче в профила си в Instagram, на което се вижда как докато е във водата на джет, моделът стига до бутилката и с лекота и много грация успява без проблем да отвърти капачката.

"Ти го пожела, Хейли Бийбър", написа Кендъл под видеото.

Сигурни сме, че има още много клипчета, които да гледаме, защото манията по #bottlecapchallenge тепърва набира сили.