Бионсе може да се похвали с цели 28 спечелени награди Грами, но тази година за първи път се нарежда сред номинираните за Оскар. Песента й "Be Alive" към саундтрака на филма "Методът Уилямс" й отреди място сред претендентите за престижната награда.

Оскари 2022, Кристен Стюарт, Бионсе и звездите, които получиха първа номинация

Здездите, на които Оскарите тази година са им за първи път

Всички говорят за Кристен Стюарт, Бионсе и компания

Несъмнено голямо трябва е и вълнението за Бионсе. Затова и не ни учудват чак толкова предположенията, че по време на церемонията вероятно ще изпълни песента на живо.

Говори се, че екипът й работи по подготовката на изпълнение, което да се случи на тенис корта в Комптън, Калифорния - самото място, където двете тенисистки Серина и Винъс Уилямс са започнали да играят.

Голяма вероятността Бионсе да открие церемонията по връчването на наградите. Не се изключва и възможността Уил Смит, номиниран в категорията за най-добър актьор отново в "Методът Уилямс", да направи живо включване от корта с няколко уводни думи, пише Vanity Fair.

И въпреки че това е първа номинация за Оскар за певицата, няма да бъде първото й изпълнение на церемонията. Последното й беше от 2009 г., заради което и очакваме звездата да е подготвила смайващо шоу.

Бионсе, TikTok и присъединяването ѝ към приложението

Бионсе покорява и TikTok

Какво ли ще видим в профила ѝ

Ще разберем в неделя, на 27 март, когато холивудските звезди ще засияят на червения килим.