Всеки, който някога е имал досег до TikTok, знае прекрасно, че в приложението човек може да прекара часове наред в непрестанно гледане на кратки и забавни клипчета.

Риана, Бионсе, Тейлър Суифт и кои са най-влиятелните жени в музиката

Това са най-влиятелните жени в музиката

Знаят как се прави

Наистина, буквално часове, без дори да се усети. Факт, че има изобилие от съдържание, но на TikTok му липсваше нещо. И това нещо е Бионсе.

Много известни личности има профили в приложението и се стараят да забавляват феновете си, но изпълнителката до този момент странеше. Е, това вече не е така, защото от New York Post разбираме, че Бионсе вече има профил.

Към момента в профила ѝ няма качено нито едно видео. Той обаче е официално потвърден и има профилна снимка. Макар и да липсва каквото и да било съдържание, хората жадуват за Бионсе, защото празният към момента профил вече има близо 700 000 последователи.

На много хора им отнема месеци и десетки видеа, за да натрупат такъв брой последователи, докато Бионсе постигна това само с регистрацията си. Част от феновете ѝ смятат, че това е знак, че идва нова музика.

TikTok Kitchen, Virtual Dining Concepts и новата услуга за доставка на храна

TikTok ще е повече от социална мрежа

Каква услуга ще предлага

Самата изпълнителка загатна, че скоро ще чуем нови неща от нея. Нещо, което не се е случвало от около пет години, припомнят от New York Post. Сега ни човърка дали първото споделено от Бионсе видео в TikTok ще загатне ново парче, или ще бъде просто за забавление.