Ако сме редовни потребители на социалните мрежи, няма как да не сме попадали на една култова снимка със следния сюжет - Джей Зи си гледа телефона по време на баскетболен мач, а Бионсе умело наднича в дисплея му. Признаваме си, и ние го правим...

И някак получихме дежа-вю в момента, в който видяхме последните снимки на звездната двойка. Отново на първия ред на баскетболен мач. Само че този път повод за доста любопитните погледи на Бионсе стана не смартфонът на съпруга й, а изкусителна красавица, която има смелостта да си говори с рапъра, докато тя седи помежду им.

Дамата е Никол Къран и е съпруга на собственика на баскетболния Голдън Стейт Уориърс, който наблюдаваше отбора си на съседния стол. Облечена предизвикателно, усмихвайки се и използвайки някои женски техники, първоначално можем да се заблудим, че Никол Къран флиртува с Джей Зи пред погледа на Бионсе.

Снимка 427795

Източник: GettyImages

И то какъв поглед - направо тръпки да те побият... Все пак, оправдаваме Би, защото много добре знаем историята на съпруга й като кръшкач. И със сигурност си има едно наум, когато той говори с други жени, дори и в нейно присъствие. Случката определено е забавна и интересна, но не по-малко интересно е и какво се е случило след нея.

Къран е категорична, че не е флиртувала с рапъра, а просто го е попитала дали иска нещо за пиене. Шумната обстановка пък я е принудила да се наведе малко по-близо, за да чуе поръчката. Джей Зи и Бионсе бяха специални гости на собственика на тима и съпругата му и това е обикновено гостоприемство, нищо повече. 

Версията на Къран обаче не успя да смекчи критиките по неин адрес, които се появиха в социалните мрежи. Мнозина я упрекнаха за поведението й, а други стигнаха и по-далеч, отправяйки смъртни заплахи, пише Dali Mail.

Бионсе, Uber и как певицата спечели 300 милиона за секунда

Как Бионсе спечели 300 милиона за секунда

В какво вложи сумата

Това принуди Къран да закрие профилите си в социалните мрежи, докато измисленият скандал утихне.