Преди броени дни Били Айлиш пусна пети сингъл ("NDA") от дългоочаквания си нов албум Happier Than Ever, който трябва да излезе на 30 юли.

Били Айлиш, Happier Than Ever и турнето в подкрепа на албума през 2022 г.

Били Айлиш обяви световно турне

То ще е в подкрепа на алума Happier Than Ever

В интервю за радио Apple Music 1 носителката на "Грами" споделя, че вторият й студиен албум ще бъде "неочакван". И нищо чудно, защото разказва, че заради заснемането на клипа към "NDA" е била принудена да излезе от своята "зона на комфорт", но пък се е забавлявала.

19-годишната изпълнителка издава и детайли около създаването на парчето. "Наистина исках да бъде неочаквано, почти. Честно, толкова е смешно, защото пиша с една структура в главата ми за стихове и предварителни припеви, след това припев, после стих, предхор, припев, мост, припев, край."

Айлиш казва още, че текстът в новия й сингъл е вдъхновен от някои разговори по време на терапията й. Именно пред психоаналитика тя често говори за неща, за които иначе не се замисля, уточняват още от The List.

Дженифър Лопес, Малума, Били Айлиш, Kan Wakan - 5 нови песни тази седмица

5 нови песни тази седмица

Петък е

Но след срещите с професионалиста, певицата дълго обмисля всяка нова тема. А когато след всичките размисли и страсти, тя си каже "уау" и "това е интересно", тя решава да напише песен. Такъв е и случаят със сингъла "NDA".