След година и половина на отменяне на концерти и турнета, най-накрая любимите ни изпълнители започнаха да обявяват плановете си за връщане на сцената.

Били Айлиш, Happier Than Ever и албумът, който тя сравнява с нова ера в кариерата си

Били Айлиш продължава с генералните промени

Този път започва нова ера в музикалната си кариера

За радост на милионите ѝ фенове, Били Айлиш е сред тях. Младата изпълнителка обяви, че тръгва на турне в подкрепа на албума ѝ Happier Than Ever, който ще излезе в продажба през юли.

Щастливата новина тя сподели в Instagram със специално видео, в което я виждаме как седи в празна зала, а отзад се чуват феновете, които скандират нейното име.

"Отново на турне, по-щастлива съм от всякога - световно турне" - написа Айлиш. Турнето Happier Than Ever World ще започне на 3 февруари 2022 г. в Ню Орлиънс и ще завърши с в Лос Анджелис през април. Европейското турне ще започне през юни 2022 г., пише Yahoo!Life.

Били Айлиш, British Vogue и пълната промяна във визията ѝ

Били Айлиш – руса, женствена и секси

Звездата е неузнаваема на корицата на Vogue

Първият европейски концерт на Били Айлиш ще е на 3 юни догодина в Белфаст. Във Великобритания са насрочени девет концерта. Останалите са в Ирландия, Нидерландия, Германия, Франция, Белгия, Швейцария. Последният е насрочен за 2 юли в Цюрих, става ясно от сайта на певицата.

Били Айлиш имаше насрочено турне и за 2020 г., но го отмени само след три концерта заради пандемията от COVID-19.