Отдавна сме се убедили, че Били Айлиш и брат й Финиъс са супер тандем, когато говорим за създаване на музика. Но двамата са и нещо повече - те има силна връзка, каквато не всички братя и сестри притежават. И определено сме приятно очаровани от взаимоотношенията им.

Били и Финиъс неведнъж са говорили пред медиите - както заедно, така и отделно един за друг. А ето и какво успяха да ни кажат за това, което притежават, и за пътя, който са извървели.

Двамата започват да правят музика в една малка стая в семейната им къща още като деца. А преди три години Били си позволи да определи своя брат като "гениален" и за нея това не е никак преувеличено.

Снимка 472388

Източник: GettyImages

На рождения ден на Финиъс през 2018 г. Били го поздрави по най-милия начин - с пост в Instagram, в който казва, че тя би била едно нищо без него, защото той е целият й свят. Нарича го и "перфектното момче".

Освен това, братът на Айлиш е и нейният най-добър приятел за цял живот. Това призна самата тя в едно свое интервю и благодари на живота за това, което има.

А докато певицата не пести мили думи по адрес на Финиъс, той продължава да е известен в медийното пространство като "брата на Били". Но това по никакъв начин не го притеснява и дори се шегува, че това е единственото, което някога е искал да бъде.

Очевидно е, че двамата не могат да спрат да изразяват подкрепата си един към друг във всеки удобен момент. И точно така преминава всяко тяхно общо интервю - в размяна на комплименти, пише Elite Daily.

Били Айлиш, брат ѝ Финиъс, критиките срещу тях и как помагат на родителите си

Критиката, която Били Айлиш отнесе

Брат ѝ Финиъс има какво да каже по въпроса

Двамата са на едно мнението и за това каква е тайната на техния успех в музиката - те говорят на един и същ един и са напълно откровени един към друг. Също така са категорично, че не съществува друг човек, с когото била могли да работят по-добре.